Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december 2015

Gedurende het verenigingsjaar werd er één basiscursus EHBO afgerond.

Deze cursus werd gegeven door Hr. Jan Biekens.

Evenals de andere jaren zijn de herhalingslessen gegeven volgens het competentiesysteem van het Oranje Kruis. De herhalingslessen werden verzorgd door Mevr. Marjo Graafmans en Hr. Jan Biekens en Hr. Berry Hanssen.

De lotusslachtoffers werden wederom verzorgd door lotusvereniging Schijndel. Dit verloopt tot op heden naar wens.

Gedurende het jaar hebben de 9 hulpverleners op 14 dagen hulpverleningen verricht. Dat wil zeggen, dat deze mensen een krachttoer hebben verricht, want ieder van hen heeft meerdere keren hulpverleend. Wij, als vereniging, zijn hun ontzettend dankbaar voor hun inzet!

Er was dit jaar een variëteit in de evenementen. Het dierenasiel, Prins Hendrik, de gemeente Vught, het open waterkampioenschap waren een van de evenementen. Helaas hebben wij ook evenementen moeten afzeggen, omdat er gewoon te weinig hulpverleners binnen onze vereniging meer zijn.

Een heel positief feit in dit jaar is geweest: onze verhuizing van Cromvoirt naar Vught. Ondanks dat wij zeer goede ervaringen met de Battle Axe hadden, zijn wij toch verheugd om weer binnen Vught onze lessen en cursussen te laten plaatsvinden.

Onze nieuwe locatie is in de Martinihal (vergaderzaal), Martinilaan 8, 5262 BR Vught.

Op 31 december 2015 telde de vereniging 62 leden en 10 leden betreffende de kinder EHBO.